PASIUNE DEDICATA EVENIMENTULUI TAU
Asta suntem noi, pentru ca amintirile voastre sa fie deosebite.
Pentru ca totul sa fie dus la perfectiune, pentru a nu scapa unele detalii pe parcursul evenimentului, am dorit sa avem o dotare cat mai buna, astfel ca utilizăm aparatură şi accesorii de ultimă generaţie : Echipament foto cu 2 x NIKON D800 (cu accesorii) , Echipament video profesional cu SONY A7SII si SONY A7III (cu accesorii), stabilizator ghimbal MOZA AIR si AIRCROSS2 și multe altele ,  la care se adauga un flux de lucru fotografic si video de maximă complexitate prin programele de editare foto si video profesionale de ultima actualitate, din care rezulta Maximul de Calitate Foto si Video  disponibil la ora actuală in format FHD (Full HD – 1920 / 1080p la 50fps).

Fotografiile si filmarea rămân unica amintire vie a evenimentului din viaţa dumneavoastră, iar alegerea fotografului si a cameramanului sunt importante în acest sens.

La alegerea oricărei oferte, este asigurată prezenta UNUI FOTOGRAF si a DOI  CAMERAMANI ( videografi )  pe toata durata evenimentului sau aproximativ 20 ORE :
– Gătitul Mirelui,
– La Nasi,
– Gătitul Miresei,
– Cununia Civilă,
– Cununia Religiosă,
– SEDINTA FOTO o ora ,
– Petrecerea.

ORICARE DINTRE OFERTELE DE MAI JOS POATE FI MODIFICATA in functie de preferintele dumneavoastră.

PACHET DIGITAL

2 (DOUA) STICK-uri (64GB), fiecare ambalat in CUTIE LEMN PERSONALIZATA cu print UV.
Fiecare stick contine informatia grupata in 3 FISIERE :
1) FOTO – 700 fotografii editate pentru o culoare, lumina si contrast corespunzatoare, 30 fotografii editate in Photoshop cu diverse filtre.
2) MONTAJUL EVENIMENTULUI – 10 minute de scurtmetraj, cu intro, parti cu coloana sonora originala de la cununii, tranzitii, efecte de culoare, cuprinzand cele mai importante momente de pe parcursul evenimentului, montate pe fond muzical. Doua formate, unul cu 30mbps si unul cu 10mbps pentru postare pe site-urile de socializare.
3) MONTAJUL FILMARII – 3 (TREI) ORE de filmare, structurate in capitole, in numar de pana la 10 (zece) functie de etapele evenimentului. Fiecare capitol este editat cu intro si tranzitii, in format cu 30mbps.

PACHET FOTOCARTE

2 (DOUA) STICK-uri (64GB), fiecare ambalat in CUTIE LEMN PERSONALIZATA cu print UV.
Fiecare stick contine informatia grupata in 3 FISIERE :
1) FOTO – 800 fotografii editate pentru o culoare, lumina si contrast corespunzatoare, 40 fotografii editate in Photoshop cu diverse filtre.
2) MONTAJUL EVENIMENTULUI – 15 minute de scurtmetraj, cu intro, parti cu coloana sonora originala de la cununii, tranzitii, efecte de culoare, cuprinzand cele mai importante momente de pe parcursul evenimentului, montate pe fond muzical. Doua formate, unul cu 30mbps si unul cu 10mbps pentru postare pe site-urile de socializare.
3) MONTAJUL FILMARII – 3,5 TREI ORE SI JUMATATE de filmare, structurate in capitole, in numar de pana la 10 (zece) functie de etapele evenimentului. Fiecare capitol este editat cu intro si tranzitii, in format cu 30mbps.
FOTOCARTE – format 60×30 cm. deschisa, coperta piele ecologica la care culoarea se alege de catre client din mai multe variante existente, coperta personalizata cu print UV si/sau fotografie cu plexiglas, 20 (douazeci) colaje printate pe hartie raster lipita pe suport PVC, cusute in cotor. Colajele sunt montate (editate) intr-un mod ORIGINAL.

PACHET SEDINTA FOTO AFTER WEDDING

3 (TREI) STICK-uri (64GB), fiecare ambalat in CUTIE LEMN PERSONALIZATA cu print UV.
Fiecare stick contine informatia grupata in 3 FISIERE :
1) FOTO – 1000 fotografii editate pentru o culoare, lumina si contrast corespunzatoare, 60 fotografii editate in Photoshop cu diverse filtre.
2) MONTAJUL EVENIMENTULUI – 25 minute de scurtmetraj, cu intro, parti cu coloana sonora originala de la cununii, tranzitii, efecte de culoare, cuprinzand cele mai importante momente de pe parcursul evenimentului, montate pe fond muzical. Doua formate, unul cu 30mbps si unul cu 10mbps pentru postare pe site-urile de socializare. Se ADAUGA CLIPUL NUNTII, POVESTEA NUNTII spusa in maxim 4 (patru) minute din cele mai frumoase momente si/sau cadre.
3) MONTAJUL FILMARII – 4 (PATRU) ORE de filmare, structurate in capitole, in numar de pana la 10 (zece) functie de etapele evenimentului. Fiecare capitol este editat cu intro si tranzitii, in format cu 30mbps.
FOTOCARTE – format 60×30 cm. deschisa, coperta piele ecologica la care culoarea se alege de catre client din mai multe variante existente, coperta personalizata cu print UV si/sau fotografie cu plexiglas, 30 (treizeci) colaje printate pe hartie raster lipita pe suport PVC, cusute in cotor. Colajele sunt montate (editate) intr-un mod ORIGINAL.
SEDINTA FOTO AFTER WEDDING – se stabileste de comun acord intr-o zi ulterioara evenimentului cand vor fi discutate toate detaliile inclusiv cele legate de costuri, costuri ce variaza functie de orele petrecute impreuna, distanta de deplasare, cazare peste noapte etc.

Noi suntem PASIUNE DEDICATA EVENIMENTULUI TAU !

.